O nama

ANDROMEDA PHARM D.O.O. preduzeće za promet medicinskim sredstvima, kozmetikom i dijetetskim suplementima

21. Septembra 2006 godine, ANDROMEDA PHARM počinje svoje putovanje kao BRAF D.O.O. Nakon dugog niza godina, usled promena na spoljnom kao i unutrašnjem nivou menjamo ime i od 03. Avgusta 2020 godine postajemo ANDROMEDA PHARM.

Trenutno se nalazimo u industrijskoj zoni naselja Leštane, opština Grocka, u poslovnoj zgradi Medico Pharm Servisa, gde zakupljujemo poslovni prostor na drugom spratu. Pored izavanja poslovnog prostora Medico Pharm Servis nam vrši i uslužni transport naših proizvoda ka našim kupcima širom zemlje.

Naša Misija

Naša misija je da obezbedimo najbolja medicinska sredstva, kozmetičke proizvode i dijetetske suplemente, kako bismo doprineli zdravlju i dobrobiti naših klijenata. Posvećeni smo pružanju izvanrednog korisničkog iskustva, edukaciji o značaju zdravog načina života i promociji proizvoda koji su bezbedni, efikasni i pristupačni.

Naša Vizija

Vizija kompanije AndromedaPharm d.o.o. je da postane sinonim za inovacije, kvalitet i pouzdanost u oblasti distribucije medicinskih i kozmetičkih proizvoda u Srbiji. Težimo da budemo lideri u našoj industriji, konstantno unapređujući naš asortiman i usluge, te na taj način postanemo prvi izbor za kupce, partnere i zdravstvene radnike.

Naše Vrednosti
  • Inovativnost: Neprestano tražimo nove načine da unapredimo naše proizvode i usluge.
  • Kvalitet: Posvećeni smo održavanju visokih standarda u svakom aspektu našeg poslovanja.
  • Pouzdanost: Naši klijenti i partneri mogu se osloniti na nas u svakom trenutku.
  • Edukacija i Podrška: Verujemo u značaj informisanja naših klijenata i pružanja podrške u svim fazama upotrebe naših proizvoda.
Scroll to Top